Goddard School Westminster

Goodard School Westminster

This new daycare and preschool take full advantage of the Colorado sun with a clearstory of windows flooding the interior hallways and a few classrooms with natural light. The site, located in a busy mixed-use shopping center, required exceptional planning to ensure public safety. Indirect light fixtures provide energy efficiency. A simple materials pallet is a budget-wise move that gives the space continuity.  A six-foot fence protects the exterior playground, and an interior vestibule provides a secure guest check-in location. A comfortable staff break room, onsite laundry, and shared workroom support staff to conduct their work. A dedicated exercise space at the back of the building provides year-round physical education opportunities.

Owner

Goddard School

Architect

Cahen Architectural Group PC